Wij verhuren ruime solide betrouwbare WHALY MOTORBOTEN , geschikt voor minimaal 4 of meerdere personen per motorboot, dit soort veilige motorboten worden ingezet door diverse hulpdiensten. De benzinemotor is een Mercury 4pk. Vaarbewijs voor deze motorboten NIET vereist.

Onze PIONER WATERFIETSEN zijn van een robuuste kwaliteit, en zeer stabiel, elk geschikt voor maximaal 5 personen. Twee trapsystemen voor de aandrijving.

Ook hebben we ROTOMOD KANO’S voor 3 volwassen personen of 2 volwassenen en 2 kinderen per kano.

Je kunt met een familie uitje personeelsuitje, gezin of romantisch met zijn twee tussen de historische bedrijfsvaartuigen en de natuur. Teambuilding, vissen, relaxen, ont stressen of sportief. Groepsuitjes, romantische tochtjes, maar ook gewoon lekker chillen dobberen in de Tilburgse wateren is een optie. De horeca gelegenheden kunnen bezocht worden in en rondom de Piushaven voor een drankje of een hapje. Op deze pagina ziet u een overzicht van horeca rondom de Piushaven. Er zijn verschillende evenementen in de Piushaven, zoals het bevrijdingsconcert, lichtjesfeest en meer. Kijk hiervoor op de agenda van www.piushaven.nl. Tijdens evenementen in de Piushaven kun je in de warme avonduren alles beleven vanuit het water, ontspannen in een vaartuig naar keuze. De natuur beleven vanuit het water is zeer zeker ook een optie, wat zelfs een therapeutische beleving kan worden. Neem de hond ook gerust mee. Ontdek de Tilburgse wateren. Bepaal je eigen koers.

Bootverhuur AQUA FUN4YOU voor elk wat wils …vissen relaxen ont stressen teambuilding sportief…. Watertrip op maat.